Bezoekadres:Dormac Cobots automotive

Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch

Openingstijden:

Woensdag 07 juni | 10.00 - 17:00
Donderdag 08 juni | 10.00 - 17:00

U kunt ons vinden op stand 77, samen met Devoteq, RobPathRec en OnRobot laten wij u de mogelijkheden van onze cobots zien. Tijdens de Vision, Robotics & Motion lanceren wij de nieuwe E-serie van Doosan Robotics. De E-serie is speciaal ontworpen voor de voedselindustrie en is door zijn slanke design en verminderde gewicht gemakkelijk te installeren in elke werkruimte. Op de VRM demonstreert Devoteq in samenwerking met The Fryer Company hun frituurapplicatie en hiervoor zetten zij onze nieuwe Doosan Robotics E-serie cobot in. 

gerobotiseerd frituren

De vakbekwame ingenieurs voor industriƫle robotautomatisering van RobPathRec staan op onze stand om een demonstratie te geven van Cobot Motion. Ze kennen de pijnpunten vam de branche en bieden antwoorden op deze uitdagingen. Bezoek onze stand en ervaar zelf hoe makkelijk de cobot te besturen is, middels het aldaar opgebouwde leerstation.

Onze partner OnRobot staat op onze stand met D-Ploy Machinetending, het eerste geautomatiseerde platform van de sector voor het bouwen, bewaken en het opnieuw inzetten van collaboratieve toepassingen. Onze Dormac Cobots EasyLoader is uitgerust met D-Ploy programmeersoftware en de mensen van OnRobot vertellen u er graag meer over!aanmelden_nationale_cobot_dag_2022.png

Naast al deze gave partners en samenwerkingen, hebben wij ook onze eigen Mobile Base op de stand staan, uitgerust met een M1509. En op het Demoplein (tegenover onze stand) kunt u onze palletiseeroplossing aanschouwen.
Graag vertellen we u meer over de uitgebreide line-up van Doosan Robotics, en de mogelijkheden die onze cobots en applicaties u kunnen bieden.

We ontmoeten u heel graag op onze stand, nummer 77.

www.devoteq.com | www.robpathrec.com | www.onrobot.com 

Dormac Cobots

Onderdeel van Dormac CNC Solutions
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KvK-nummer: 36034580

+31 (0)229 542485
info@dormac-cobots.nl

LinkedIn
Facebook
Youtube
Instagram