De krachtigste cobots in de industrie, de H-serie van Doosan Robotics kan 25kg dragen en heeft een bereik tot 1.500mm. Een krachtige cobot die uw medewerkers kan helpen met zware repeterende klussen. Met deze cobots hoeft u zelf geen zware dozen meer te verslepen!

High-PowerTeaser H Series DoosanRobotics Dormac
H-SERIES

Doosan Robotics introduceert de nieuwe cobot ‘High-Power’ H-Serie. Hiermee worden wederom twee extra modellen aan de cobot familie toegevoegd namelijk de H2017 en de H2515. Deze cobots worden gekenmerkt door de hoogste veiligheidsscore, betrouwbaarheid en ze zijn de meest krachtige cobots in de industrie.

Geavanceerde technologie die samenwerkt met 6 uiterst nauwkeurige Force Torque Sensoren (verdeeld over alle 6 assen), maakt intelligente veiligheid mogelijk. Deze sensoren kunnen onmiddellijk elke kracht voelen die op de gewrichten wordt uitgeoefend. Dit maakt ze zeer gevoelig voor botsingsdetectie. Doosan Robotics is in staat om een product van wereldklasse te bieden door middel van zes gezamenlijke koppelsensoren, vijf verschillende werkruimten en tal van internationale certificeringen, die allemaal samenwerken om een ​​uniek geoptimaliseerde, veilige omgeving te creëren.

In het bereik van 1700mm is het tilgewicht opgeschroefd naar 20kg (model H2017) en de ultieme krachtpatser is de H2515 met een payload van 25kg en een armlengte van 1500mm. 'Heavy Object Handling' is eindelijk mogelijk!

Met deze release van de H-serie heeft Doosan Robotics nu de grootste cobot line-up in de industrie, samen met de bestaande M- en A-serie.