Teaser H Series DoosanRobotics Dormac#exciting! Er komt goed nieuws aan voor de cobotmarkt in Europa. Hier alvast een 'teaser'. Blijf onze pagina in de gaten houden want er volgt snel méér. Als je de nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen, mail ons even op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

High-Power
H-SERIES

Doosan Robotics introduceert nieuwe Cobot High-Power H-Serie. Met de introductie worden weer twee extra modellen aan de line-up cobots toegevoegd namelijk de H2017 en de H2515 in de H-serie en ze worden gekenmerkt door de hoogste snelheid, acceleratie de meest krachtige cobots in de industrie. Geavanceerde AI sensor technologie die samenwerkt met de gezamenlijke krachtige koppelsensoren maakt intelligente veiligheid mogelijk. Ook het bereik naar maximaal 1,7m en de payload is opgeschroefd naar 25kg om 'Heavy Object Handling' mogelijk te maken. Met deze release van de H-serie heeft Doosan Robotics nu de grootste cobot line-up in de industrie, samen met de bestaande M- en A-serie.

 

#exciting! Er komt goed nieuws aan voor de cobotmarkt in Europa. Hier alvast een 'teaser'. Blijf onze pagina in de gaten houden want er volgt snel méér. Als je de nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen, mail ons even op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doosan Robotics introduceert nieuwe Cobot A-Serie. Met de introductie worden vier modellen aan de line-up cobots toegevoegd namelijk de A0509, A0509s, A0912 en A0912s in de A-serie en ze worden gekenmerkt door de hoogste snelheid en acceleratie in de industrie. Geavanceerde AI sensor technologie die samenwerkt met de gezamenlijke krachtige koppelsensor (zesde as) maakt intelligente veiligheid mogelijk.

Dormac Cobots

Onderdeel van Dormac CNC Solutions
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn

+31 (0)229 542485
info@dormac-cobots.nl
KvK-nummer: 36034580