Bedrijfsinformatie Dormac Cobots

doosan robotics cobots customers

Dormac Cobots is onderdeel van de divisie Dormac Productie automatisering van Dormac CNC Solutions uit De Goorn. Als officiële importeur van Doosan Cobots vindt Dormac het belangrijk om haar partners in het volledige proces te kunnen ondersteunen en te ontzorgen. Denk hierbij aan snelle leveringen, opleidingen en trainingen voor uw klanten en/of medewerkers, advisering, automatisering en het verlenen van on-site service. Met de kennis en mogelijkheden van Dormac CNC Solutions kan het allemaal!

Dormac Cobots levert collaborative robots (cobots) voor de maakindustrie. Door de jarenlange ervaring die Dormac heeft met verspanende machines weten zij als geen ander dat automatisering meer omvat dan alleen het beladen en ontladen van een draai- en/of freesmachine. Dormac biedt oplossingen voor een geautomatiseerd productieproces met een hoge betrouwbaarheidsfactor. Daarvoor beschikt Dormac over eigen robot-engineers die u daarbij volledig kunnen ondersteunen met de werkzaamheden.

Ons motto is dan ook: doen wat de klant van je vraagt en zorgen dat het werkt!

Robotisering is voor veel bedrijven een belangrijke factor om concurrerend te blijven en om arbeidsomstandigheden te verbeteren. In de hedendaagse productietechnologie is het inmiddels niet meer de vraag ‘waarom’ maar ‘wanneer’ deze vorm van automatisering in het bedrijf wordt ingevoerd.

Waarom Dormac Cobots?

  1. Kennis van zaken
  2. Voor elke toepassing is er een passende oplossing vanwege het meest uitgebreide programma cobot’s in de markt qua veiligheid, reikwijdte en draagcapaciteit
  3. Advisering over de juiste cobot, procesoptimalisatie, productiemethoden en strategie
  4. Breed landelijk netwerk van eigen servicemonteurs
  5. Een sterke technische binnendienst
  6. Een gratis telefonische helpdesk
  7. Luistert naar de wensen van de klant
  8. Een eigen onderdelen magazijn
  9. Diverse cobots demo-klaar
  10. Er worden regelmatig seminars gegeven in samenwerking met leveranciers van bijpassende componenten zoals grijpers en andere randapparatuur
 
 

 

Kortom: Een totaal leverancier die de nadruk legt op het leveren van de juiste oplossing.