RoboDK

Simulatie en offline programmering van industriële robots is nog nooit zo eenvoudig geweest. Creëer een virtuele omgeving om uw applicatie binnen enkele minuten te simuleren. 

Genereer eenvoudig offline robotprogramma's voor elke robotcontroller. Met RoboDK is het leren van een specifieke progammering niet meer nodig! 

Wat is RoboDK?

RoboDK is een krachtige en kosteneffectieve simulator voor industriële robots en robotprogrammering. Met de RoboDK simulatiesoftware kunt u het meeste uit uw robot halen.

 
 

RoboDK voordelen

  • Er zijn geen programmeervaardigheden vereist om met de intuïtieve interface van RoboDK te kunnen werken.
  • U kunt elke robot eenvoudig offline programmeren met slechts een paar klikken.
  • RoboDK heeft een zeer uitgebreide bibliotheek met meer dan 500 robotarmen.

Het voordeel van het gebruik van de simulatietools en offline programmeertools van RoboDK is dat u uw robots buiten de productieomgeving kunt programmeren. U hoeft dus niet bij de robot in de buurt te zijn. Met RoboDK kunt u de robots rechtstreeks vanaf uw computer programmeren.

Met de offline software van RoboDK zet u uw robot in als 5-assige freesmachine of als een 3D-printer. Simuleer en converteer NC-programma's gemakkelijk naar robotprogramma's. RoboDK optimaliseert automatisch het robotpad, waarbij singulariteiten, aslimieten en botsingen worden vermeden.