2024 wordt alweer de 7e editie van de Nationale Cobot Dag! Op deze dag kunnen geïnteresseerden kennis maken met cobots, met alle randapparatuur die specifiek voor cobots wordt gemaakt en met geschikte applicaties voor cobots. Dat zal gebeuren door demonstraties van diverse merken cobots van verschillende applicaties, door presentaties over onderwerpen als veiligheid en het delen van klantervaringen. Het doel van deze dag is om beslissers en werknemers de voordelen van het automatiseren met cobots te laten zien en ervaren. Door de bekendheid en daardoor de acceptatie van cobots te vergroten, proberen we de drempel bij bedrijven in de maakindustrie om met cobots te beginnen te verlagen.

Dormac Cobots neemt deel aan de Nationale Cobot Dag op woendag 20 november bij onze systeem integrator Olmia Robotics. Tijdens deze dag laten we aan het publiek zien dat een cobot veilig is om naast en samen mee te werken. Cobots zijn licht, goedkoop in vergelijking met industriële robots en zeer flexibel. We laten u zien wat de voordelen van cobots zijn en welke mogelijkheden deze collaboratieve robots u kunnen bieden. Met de Nationale Cobot Dag zetten we een stap richting meer bekendheid en acceptatie voor de cobots. Komt u ook?

Tijdens de Nationale Cobot dag, kun je o.a. kennis maken met de uitgebreide mogelijkheden die de Homberger Hub van Homberger Robotica 4.0 kan brengen voor jouw Doosan Robotics Cobot! 

Bezoekadres:

Nationale Cobot Dag - (Olmia Robotics)
Stephensonstraat 7
4004 JA Tiel

Openingstijden:

Woensdag 20 november | 10:00 - 18:00

Aanmelden:

Via deze link kunt u zich aanmelden voor een gratis ticket voor de Nationale Cobot Dag. 

Aanmelden Nationale cobot Dag 2022